google-site-verification: google91e6014240fb45db.html
 

1.Skær bovene over i ledene og bortskær alle kirtler samt de værste sener, men behold for guds skyld benene på. Brun af i lidt olie eller andet fedtstof på en hed panne.

2, Kom de brunede bovstykker op i en stor gryde med laurbær, hele enebær og salt. Hæld en flaske ligegyldig flaske rødvin i gryden, af den slags du har fået forærende af fantasiløse mennesker, i en eller anden anledning! eller riv dig, og brug en fl. god tør rødvin.

Braser kødet under låg i ca 1½ til 2 timer, eller til de er møre alt efter dyrets alder og størrelse, og tag bovstykkerne op. Sigt enebær m.m. fra og opbag fonden med smør og mel.

 

3. Pil, rens og udskær de forhåndenværende grøntsager/rodfrugter i en passende størrelse og tilsæt dem i gryden sammen med bovstykkerne.

4. Når grøntsagerne er møre, monteres med lidt piskefløde og justeres med salt og friskværnet sort peber. Jeg havde lige lidt frosne rå tranebær som røg med ned i gryden, og fik et opkog til sidst.

Kartoffelmos fik vi til, men server med hvad som helst du lyster.

Brug hvad du har i køleskabet eller sørg for altid at have løg, hvidløg, gulerødder, selleri ect. samt lidt forskellige kryderier, så er du sendt afsted. Jeg skulle hilse fra familien og sige det smagte godt. Med venlig jægerhilsen og 'bøvs' Grydetrolden.

 

Braiseret råvildtbov Danoise à la HYUNDAI

Ja sådan så flasken ud, hvorfor retten hermed døbes ''Braiseret Råvildtbov Danoise à la HYUNDAI''

Lørdag d. 21/3 2008.

Idag fik jeg en overvældende lyst til lidt vildt, hvorfor jeg røg i fryseren for at finde lidt snepper eller krikænder. Nuvel det er jo bare ønsketænkning, og det eneste der var at finde, var et par 'som altid' overskydende rådyrebove. well' jeg syntes det er synd at forbigå dem som værende mindre 'fine' at spise frem for ryg og kølle, da det faktisk er mindst lige så godt som resten af dyret. En ting er sikkert, hvis man skamsteger og overkoger et stykke kød, kan det være ligemeget hvor det sider på dyret. ja' så jeg prøver lige at tage billeder af det jeg laver til i dag og måske i morgen til 4 pax.

Det havde jeg ikke lige regnet med, da jeg sommerkåd løb rundt der på engen! ØV.

grydetrold@webspeed.dk----skovtrolden@youmail.dk----www.skovtrolden.mono.net
Lav din egen hjemmeside med mono.net
AT JAGE ER AT LEVE!